Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Rafa Gorrotxategi gozogile ospetsuak, ardi-esne mamia oinarri gisa erabiliz prestatu ditzakegun lau azkenburuko aurkeztu dizkigu gaurko 'Txoriene'n.
Kafe irlandar mamia:
Hasteko, ardi-esnea lapikoan berotu.
Ardi-esneari, kafe disolbagarria eta whiskya gehitu. Hiru osagaiak ondo nahasi. Kopatxoan, gatzagi tanta batzuk bota eta nahastea bota.
Esne-gain harrotua mamiaren gainean jarri eta kakao hautsarekin gozatu.
Te, gaileta eta lima mamia:
Ardi-esnea berotu eta tearekin infusioa egin.
Kopatxoan, gatzagi tanta batzuk bota eta infusioa bertan jarri.
Gailetak txikitu eta mamiaren gainean jarri. Lima azal birrinduarekin gozatu.
Oihan Beltzeko tarta:
Ardi-esnea berotu eta txokolate estaldurarekin nahastu.
Kopatxoan, gatzagi tantak bota eta ardi-esnea bertara bota.
Bizkotxoa jarri eta, honen gainean, esne-gain harrotua ipini.
Laminatan moztutako txokolatea gainean jarri eta glass azukrea eta txokolate urtuarekin gozatu.
Gazta eta mugurdi mamia:
Ardi-esnea lapikoan berotu.
Kopatxoan, gatzagi tantak bota eta mamia egiten utzi.
Gainean, bizkotxoa eta marmelada ipini.
Azkenik, idiazabal gazta birrindua jarri eta fruitu gorriekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa