Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Eusko kutixia
Osagaiak
  • -Ardi-esnea, 200 cl
  • -Bizkotxo diskoak, 2
  • -Errege sagarrak, 2
  • -Gatzagia
  • -Gurina
  • -Jarabea
  • -Esne-gain harrotua, 100 g
  • -Intxaurrak
  • -Eztia, 40 g

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, ardi-esnea lapikoan epeldu.

Katilu batean gatzagi tantak ipini eta epeldutako esnea bota.

Errege sagarrei bihotza kendu. Gurina eta azukrea barruan sartu eta laberatu.

Katiluan mamia eginda dagoenean, ezti pixka bat bota. Eztiaren gainean, bizkotxo borobila jarri eta jarabearekin busti.

Esne-gaina harrotu eta bizkotxoaren gainean jarri. Errege sagar zatiak gehitu eta intxaurra eta kanelaz gozatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena