Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Hasteko, ardi-esnea lapikoan epeldu.
Katilu batean gatzagi tantak ipini eta epeldutako esnea bota.
Errege sagarrei bihotza kendu. Gurina eta azukrea barruan sartu eta laberatu.
Katiluan mamia eginda dagoenean, ezti pixka bat bota. Eztiaren gainean, bizkotxo borobila jarri eta jarabearekin busti.
Esne-gaina harrotu eta bizkotxoaren gainean jarri. Errege sagar zatiak gehitu eta intxaurra eta kanelaz gozatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa