Errezetak azkenburukoak edo postreak



Bideoak (1)
Hasteko, sagarrei bihotza kendu.
Egindako zuloa gurina eta azukre beltzaz bete. Sagarrak parrilan erre, kanela makilaz aromatizatuz. Sagarrak parrilan aromatizatzeko lapiko berezi bat erabili behar da.
Saltsa egiteko, azukrea, esne-gaina, pomelo zukua eta laranja zukua nahasi eta lapikoan berotu.
Lurra egiteko, irina, gurina, azukrea eta mugurdi marmelada nahastu eta lapikoan berotu.
Sagarrak, saltsa eta lurra platereratu eta neguko fruituekin apaindu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar