Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Izozkia egiteko, esnea eta esne-gaina berotu. Gero, esne hautsa eta destroxa nahastu eta aurrekoari gehitu.
6 gorringoak azukrearekin nahastu eta aurrekoari gehitu. Dena ondo nahasi eta hozkailura sartu.
Tarta egiteko, glukosa, gurina, azukrea eta esnea berotu. Honi, bizkotxo zati txikiak gehitu. Dena orri parafinatu gainean jarri eta laberatu.
Osagai guztiak dotore aurkeztu, karameluarekin marrak egin eta gozatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa