Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Whisky tarta Borda erara
Osagaiak
  • -Azukrea, 45 g
  • -Esnea, 250 ml
  • -Esne-gaina, 50ml
  • -Esne hautsa, 55 g
  • -Dextrosa, 50 g
  • -6 gorringo
  • -Azukrea, 15 g
  • -Ura
  • -Whiskya, 50 ml
  • -Gelatina bat
  • -Azukrea, 35 g
  • -Bizkotxoa
  • -Glukosa, 10 g
  • -Gurina, 30 g
  • -Esnea, 15 cl
  • -Orri parafinatua
Prestaketa

Izozkia egiteko, esnea eta esne-gaina berotu. Gero, esne hautsa eta destroxa nahastu eta aurrekoari gehitu.

6 gorringoak azukrearekin nahastu eta aurrekoari gehitu. Dena ondo nahasi eta hozkailura sartu.

Tarta egiteko, glukosa, gurina, azukrea eta esnea berotu. Honi, bizkotxo zati txikiak gehitu. Dena orri parafinatu gainean jarri eta laberatu.

Osagai guztiak dotore aurkeztu, karameluarekin marrak egin eta gozatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena