Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Hasteko, karamelua egin: azukrea eta limoi tanta batzuk lapiko batean irakin. Karamelua moldearen beheko geruzan jarri.
Arrautzak, laranja azalen birrindura eta azukrea nahastu eta harrotu. Kasu honetan, sukaldariak makinaz egiten du, baina eskuz egitea ere posible da.
Esnea, laranja zukua, arrautza eta azukrea nahastu. Hau ere, makinaz egiten du sukaldariak, baina eskuz egitea posible da.
Moldea koipe bereziarekin busti.
Aurretik harrotutako arrautzei kakaoa eta irina bota eta nahastu. Osagai guztiak moldera sartu eta laberatu.
Hozkailuan hozten utzi eta aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa