Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Informazio gehiago (2)
Hasteko, bizkotxoak amaretto-likore eta kafetan busti.
Arrautza gorringoak eta azukrea ontzi batean jarri eta maria bainuan harrotu.
Mascarpone gazta, esnea eta esne-gaina nahastu ontzi batean eta aurretik harrotutako gorringoekin bat egin.
Guzti hau sifoian sartu eta hozkailuan hozten utzi. Hotz dagoenean, siforiari presioa sartu.
Kopa edo edalontzi batean geruza ezberdinak sortzen joan, krema eta bizkotxoa txandakatuz.
Apaintzeko, tiramisuaren gainean bizkotxo zati bat eta kakaoa apur bat bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa