Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Krema katalana
Osagaiak
  • -Esnea, 1 litro
  • -Kanela-txotxa, 1
  • -Limoi azala, 1
  • -Arrautzak, 2
  • -Arrautza-gorringoak, 4
  • -Azukrea, 100 g
  • -Arto-irina, 15 g
  • -Azukre errea

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, esnea lapiko batean irakin eta kanela-txotxak eta limoi azala gehitu. Esnea kanela eta limoiarekin perfumatzen utzi.

Azukrea eta arto-irina ontzi batean nahastu. Arrautza osoak eta gorringoak gehitu.

Perfumatutako esnea epeltzen utzi eta nahasteari gehitu. Guztia ondo nahasi, nahasketa homogeneo bat lortu arte.

Egindako nahasketa hau lapiko batera bota eta azken irakina eman.

Aurretik irakindakoa lurrezko ontzietara pasatu eta hozkailuan hozten utzi, krema ehundura lortu arte.

Gainetik azukre mordoa bota eta karamelizatu.

 

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena