Errezetak azkenburukoak edo postreak



Bideoak (1)
Osagaiak ontzi batean sartu eta koilara batez nahastu hasieran.
Ondoren irabiagailua erabili koskorrik ez dagoen arte (minutu 1 edo 2).
Moldea gurinez eragin eta irinez estali (itsatsita gelditzen ez den irina kendu) eta masa moldera pasa.
Labe beroan sartu (210 gradutan gutxi gora behera) 35 bat minutuz.
Apaintzeko glass azukrea eta txokolatea erabiliko ditugu
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar