Errezetak azkenburukoak edo postreak



Bideoak (1)
Zuritu sagarrak eta ebaki lamina finetan. Bota kanela-hautsa eta azukre beltza gainetik.
Bestalde, margarina giro-tenperaturan dela, nahasi irinarekin, azukrearekin eta margarinarekin. Oratu guztia.
Molde batean, ipini sagarra oinarrian, eta gainean, orea. Saiatu guztia ongi estaltzen.
Sartu labean 180 graduan, 45 bat minutuan edo gorritzen den arte.
Zerbitzatu esne-gain harrotuarekin.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar