Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Sagar crumblea
Osagaiak
  • Sagar garratzak, kilo erdia, gutxi gorabehera
  • Azukre zuria, 100 g
  • Azukre beltza, 3 koilarakada
  • Irina, 160 g
  • Margarina, 80 g
  • Kanela-hautsa
  • Esne-gain likido hotza

Bideoak (1)

Prestaketa

Zuritu sagarrak eta ebaki lamina finetan. Bota kanela-hautsa eta azukre beltza gainetik.

Bestalde, margarina giro-tenperaturan dela, nahasi irinarekin, azukrearekin eta margarinarekin. Oratu guztia.

Molde batean, ipini sagarra oinarrian, eta gainean, orea. Saiatu guztia ongi estaltzen.

Sartu labean 180 graduan, 45 bat minutuan edo gorritzen den arte.

Zerbitzatu esne-gain harrotuarekin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena