Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

'Zuri eta beltz' hur-dukesa
14:26
Osagaiak
  • Basea egiteko osagaiak:
  • -Arrautza-zuringoak, 100 g
  • -Azukrea, 200 g
  • -Arbendol txikitua, 50 g
  • Betegarria egiteko osagaiak:
  • -Bananak, 2
  • -Arbendol-hautsa, 30 g
  • -Arrautza-gorringoak, 4
  • Kristalezko txokolatea egiteko osagaiak:
  • -Jarabea, 100 g
  • -% 70eko kakaoa, 30 g
  • -Kakao-likorea, zurrusta bat
  • -Gurina, 15 g
  • Aurkezteko:
  • -% 70eko txokolate-estaldura, 100 g.
Prestaketa

Harrotu zuringoak azukrearekin elur-puntua lortu arte, eta gehitu hurrak. Sartu labean paper sulfurizatuaren edo silikonazkoaren gainean, 140 graduan, 90 minutuz. Bien bitartean, nahasi banana txikituak gorringoekin eta arbendolekin, eta egin krema.

Bestalde, irakin jarabea, gehitu kakaoa eta likorea, eta azkenik, gurina.

Azkenik, urtu txokolate-estaldura mikrouhinean, eta film baten laguntzaz, luzatu eta geroko gorde.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena