Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Harrotu zuringoak azukrearekin elur-puntua lortu arte, eta gehitu hurrak. Sartu labean paper sulfurizatuaren edo silikonazkoaren gainean, 140 graduan, 90 minutuz. Bien bitartean, nahasi banana txikituak gorringoekin eta arbendolekin, eta egin krema.
Bestalde, irakin jarabea, gehitu kakaoa eta likorea, eta azkenik, gurina.
Azkenik, urtu txokolate-estaldura mikrouhinean, eta film baten laguntzaz, luzatu eta geroko gorde.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa