Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Sagar tarta edalontzian
22:48
Osagaiak
  • ·Pastel-krema:
  • -Esnea, 250 cl
  • -Azukrea, 50 g
  • -Gurina, 80 g
  • -Arrautzak, 2
  • -Irina, 25 g
  • -Kanela, limoi-azala, laranja
  • ·Sagar-konpota:
  • -Errege-sagarrak, 2
  • -Azukrea, 50 g
  • -Ardo gozoa
  • ·Sagarra ataletan:
  • ·Almibarra (1/2 l ur +100 g azukre)
  • ·Gaileta txikitua
Prestaketa

Prestatu pastel-krema eta gorde geroko.

Zuritu sagarra eta zatitu. Gehitu azukrea eta ardo gozo pixka bat. Zartaginean nahiz mikrouhinean egin dezakegu.

Ataletan egindako sagarra almibar pixka batean zurituko dugu, eta geroko gordeko.

Edalontzi batean, gaileta jarriko dugu txikituta. Pastel-krema pixka bat gehituko diogu, eta haren gainean konpota geruzatan. Azkenik, karamelizatutako sagar atalak jarriko dizkiogu gainean.

Kataifi pastazko bolatxo batez apainduko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena