Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txangurrua Donostiar erara
Osagaiak
  • Txangurrua, 2 tipula, 2 porru, koñaka, ardo zuria, gatza, estragoia, pipermina, oliba-olioa, ogi arraila, 5 gr. gurin.
Prestaketa

Txangurrua egosi, 15 minutuz gutxi gorabehera.

Bestalde, bigundu tipula eta porruak oliotan. Estragoia eta pipermina gehitu. Barazkiak eginda daudenean,  koñaka eta ardo zuria bota, baita txangurruaren zuku eta barruko apurrak (korala) ere. Birrindu, iragazi eta bigundutako tipula gehituko diogu. Txangurru haragia papurtuta bota, eta irakin.

Txangurruaren oskola bete, ogi arrail pixka bat gainetik bota eta labean egin 10 minutuz, 180 graduan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena