Errezetak azkenburukoak edo postreak



Bideoak (1)
Txangurrua egosi, 15 minutuz gutxi gorabehera.
Bestalde, bigundu tipula eta porruak oliotan. Estragoia eta pipermina gehitu. Barazkiak eginda daudenean, koñaka eta ardo zuria bota, baita txangurruaren zuku eta barruko apurrak (korala) ere. Birrindu, iragazi eta bigundutako tipula gehituko diogu. Txangurru haragia papurtuta bota, eta irakin.
Txangurruaren oskola bete, ogi arrail pixka bat gainetik bota eta labean egin 10 minutuz, 180 graduan.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar