Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolate eta marrubizko fondata, bioleta-izozkiarekin
11:57
Osagaiak
  • Txokolatea
  • Marrubiak
  • Gurina
  • Gorringoak
  • Azukrea
  • bioleta-izozkia
Prestaketa

Hasteko, egin marrubizko purea azukre pixka batekin, eta izoztu izotzontzietan. Bestetik, fondanta egiteko, txokolatea eta gurina urtu egin behar dira eta gehitu gorringoak azukrearekin harrotuta. Gero, sartu orea molde metaliko biribil batean, eta erdian, marrubi-pure pixka bat. Bete gainerakoa fondant-orez.

Azkenik, sartu labean erabat egin arte. Atera fondanta moldetik, eta lagundu bioleta-izozkiaz, marrubiz eta txokolatezko zatitxoz.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena