Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Arroz esnea
10:11
Osagaiak
  • Esnea, 1 litro
  • Arroza, 125 g
  • Azukrea, 150 / 175 g
  • Limoi-azala
  • Kanela-zotza, ½

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, kazola batean esnea gainerako osagaiekin jarri beharra dago; arrozarekin izan ezik. Dena berotzen denean, gehitu arroza, eta eragin etengabe, egurrezko espatula batez.

Guztia egosten utzi behar da su eztian, 15 bat minutuz. Azkenik, gehitu azukrea, erabat egosi baino 5 minutu lehenago.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena