Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Hasteko, zuritu sagarrak eta ebaki zatitan. Zatiak egosi egin behar dira eta ura kendu. Bestalde, karamelua egin behar da eta bota moldearen oinarrira, geroko gorde.
Bestetik, Nahasi esne-gaina, arrautza eta azukrea egositako sagarrarekin. Bota nahasketa aurrez karamelatutako moldera. Dena egosi maria bainuan 150ºC-an 45.minutuan zehar.
Aurkezteko orduan, lagundu budina marrubi batzuekin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa