Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Hasteko, kazola batean esnekiak, arroza eta produktu usaintsuak irakiten jarri behar dira. Dena 5.minutuan zehar irakiten utzi behar da. Ondoren, estali eta utzi infusionatzen.
Gero, iragazi eta sartu sifoian. Nitrogenoa bota eta utzi hozkailuan pausatzen 2 ordutan zehar.
Azkenik, zatitu fruta-ogia eta frijitu olio bero-berotan. Ondoren, bota egin behar zaio glas azukrea gainetik.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa