Errezetak azkenburukoak edo postreak
Hasteko, esnea, azukrea eta banilla-zotza irakiten jarriko ditugu. Irakiten hasten direnean, beste ontzi batean arrautzak, maizena eta aurretik gorde dugun esne hotz pixka bat nahasiko ditugu. Guztia nahasi eta gelatina gehituko diogu. Krema hori aurrez olioz igurtzitako flan-ontzietara botako dugu, eta hozkailuan sartuko, pare bat orduan. Bestalde, txokolatea maria bainuan urtuko dugu. Sumendia hoztutakoan, moldetik aterako dugu, eta irinetan, arrautzetan eta ogi birrindutan pasatuko dugu. Ondoren, olio berotan frijituko dugu.
Aurkezteko, plater txokon bat hartuko dugu, eta erdi-erdian, sumendia jarriko dugu. Gainetik, txokolate urtua botako diogu, eta maria-izozkia gainean jarriko.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa