Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Esne frijitu sumendia, txokolate zoparekin eta maria gaileten izozkiarekin
15:55
Osagaiak
  • Esnea litro bat
  • Arrautzak 3
  • Banilla-zotza
  • Gelatina-orriak 2
  • Maizena 3 koilarakada
  • Azukrea 150 gr.
Prestaketa

Hasteko, esnea, azukrea eta banilla-zotza irakiten jarriko ditugu. Irakiten hasten direnean, beste ontzi batean arrautzak, maizena eta aurretik gorde dugun esne hotz pixka bat nahasiko ditugu. Guztia nahasi eta gelatina gehituko diogu. Krema hori aurrez olioz igurtzitako flan-ontzietara botako dugu, eta hozkailuan sartuko, pare bat orduan. Bestalde, txokolatea maria bainuan urtuko dugu. Sumendia hoztutakoan, moldetik aterako dugu, eta irinetan, arrautzetan eta ogi birrindutan pasatuko dugu. Ondoren, olio berotan frijituko dugu.

Aurkezteko, plater txokon bat hartuko dugu, eta erdi-erdian, sumendia jarriko dugu. Gainetik, txokolate urtua botako diogu, eta maria-izozkia gainean jarriko.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena