Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Hasteko, gelatina-orriak ur hotzetan biguntzen jarri behar dira. Gero, Jogurta ontzi batean jarri behar da, (pixka bat gorde, berotzeko eta gelatina bertan urtzeko). Gero, Limoi-zukua, limoiaren azal birrindua eta esne kondentsatua bota behar zaio, eta esne-gainarekin irabiatu. Bien bitartean, jogurta pitin bat berotu, eta gelatina-orriak bertan urtu. Hau azkenean botako dugu ontzira, irabiatzeko akabailan. Jarraian, ontzi berezi edo polit batean jarri. Hozten utzi. Bitartean, mango-purea prestatu. Bestetik, puskatu mango bat, eta azukrearekin egosi uretan. Nahiez gero, ardo zuri pixka bat bota geniezaioke. Egindakoa irabiatu eta hozten utzi behar da. Azkenik, zerbitzatu kremarekin batera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa