Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Gaztanbera
7:01
Osagaiak
  • Ardi-esne gordina, litro bat
  • Gatzagia

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, gaztaina-zurarekin sua prestatu, eta bertan 3 harri gorritu  behar dira (aizkora zaharrak, mailua edo burdin harriak). Urkiz egindako kaiku batean, harriak paratu, eta pixkanaka-pixkanaka, esne gordina bota behar da, irakin dezan.  Behin irakin eta gero, iragazi, eta hozten utzi, gaina egin arte. Gerio, gaina gorde behar da, esnea 36 graduan berotu, ontzian paratu (kaikuan, bol batean, ontzi berezi batean) eta gatzagia bota behar zaio (ontzia nolakoa, tanta batzuk edo tapoi erdia). Azkenik, jogurtaren  testura hartzeko, apaindu behar da gainarekin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena