Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolate soufflea
12:09
Osagaiak
  • Estaldura beltza - 300 gr.
  • Gurina - 300 gr.
  • Azukrea - 200 gr.
  • 25 arrautza gorringo
  • 3 arrautza zuringo

Bideoak (1)

Prestaketa

Lehendabiziko pausoa txokolatezko estaldura beltza eta gurina urtzea da. Ondoren, gorringoak eta azukrea nahastuko ditugu eta ondo harrotuko ditugu.

Segidan arrautza zuringoak elur puntura eramango ditugu. Eta horren ondoren hiru nahasketa horiek pixkanaka pixkanaka batuko ditugu.

Azkenik moldeetan sartu eta labean sartuko ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena