Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Soufflea
Osagaiak
  • Txokolate estaldura 100 g
  • Arrautza gorringo bat
  • Arrautza zuringo bat
  • Azukrea 150 g
  • 4 intxaur
Prestaketa

Hasteko, txokolatea bigundu behar da gurin pixka batekin. Gero, arrautza gorringoa eta azukre pixka bat gehitu eta nahastu. Bestetik, zuringoari azukrea bota eta harrotu. Intxaur zatiak gehitu eta zuringo  harrotuak pixkanaka txokolateari nahastu.

Azkenik, dena molde batean jarri eta labean 9-10 min. eduki 180-200ºC-tan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena