Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolate zuri krematsua hur-gozokiarekin
17:07
Osagaiak
  • Txokolate zuria
  • Esnegaina
  • Hur-orea
  • Esnea
  • Arrautza
  • Azukrea
  • Hurrak
  • Egilea: Urki Balerdi
  • Jatetxea: Zeraingo ostatua, Zerain
Prestaketa

Hasteko, esnegain apur bat berotuko dugu eta txokolatea bertan urtzeko erabiliko dugu. Eta segidan, gainerako esnegaina harrotu, eta txokolatearekin batuko dugu.

Bestetik, arrautza eta azukrea nahastu, eta esnea gehituta, sutan jarri behar dugu. Pixka bat loditutakoan, sutatik kendu eta hur-orea gehitu behar zaio.

Ondoren, hozten utziko dugu eta txokolate kremaren gainetik jarri dugu.

Azkenik, hurrak xehatu behar ditugu, almibar pixka bat egin behar dugu eta hurrak bertan nahastu. Ondoren, sutan jarri karamelizatu arte, eta kremaren gainetik jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena