Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Hasteko, esnegain apur bat berotuko dugu eta txokolatea bertan urtzeko erabiliko dugu. Eta segidan, gainerako esnegaina harrotu, eta txokolatearekin batuko dugu.
Bestetik, arrautza eta azukrea nahastu, eta esnea gehituta, sutan jarri behar dugu. Pixka bat loditutakoan, sutatik kendu eta hur-orea gehitu behar zaio.
Ondoren, hozten utziko dugu eta txokolate kremaren gainetik jarri dugu.
Azkenik, hurrak xehatu behar ditugu, almibar pixka bat egin behar dugu eta hurrak bertan nahastu. Ondoren, sutan jarri karamelizatu arte, eta kremaren gainetik jarri.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa