Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolatezko garnatxea
14:34
Osagaiak
  • Esnegain likidoa (1 l.)
  • Egosteko txokolatea (100 gr.)
  • Azukrea (50 gr.)
  • Banilla likidoa
  • Kafe espress hotza
  • Hur xehatuak
Prestaketa

Hiru pausotan egin behar da errezeta hau: lehendabizi txokolate moussea, gero hurrak eta azkena kafe moussea.

Txokolate moussea

Mousse hau egiteko litro erdi esnegain berotuko dugu eta ondoren egosteko txokolatea gehituko diogu. Ez diogu irakiten utziko eta hainbat buelta emango dizkiogu txokolatea erabat urtu arte.

Hurrak

Hurrak zuritu, zatitu eta salteatu egingo ditugu.

Kafe moussea

Litro erdi esnegain eta azukrea nahastu eta harrotu egingo ditugu. Eta ondoren, kafea nahastuko diogu.

 

Azkenik, aurkezteko hiru kapa egingo ditugu: azpian txokolate moussea, erdian hur batzuk eta gainean kafe moussea.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena