Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Natillak
Osagaiak
  • Esnea - 1 l
  • Maizena - 15 g
  • Arrautza-gorringoak - 8
  • Kanela - 2
  • Azukrea - 100 g
Prestaketa

Irakinarazi esnea kanelarekin. Bien bitartean, irabiatu 8 arrautza-gorringoak eta maizena, hagaxkak erabiliz (urtu maizena arrautzetan).

Ondoren, gehitu azukrea eta irabiatu guztia behar adina.

Esnea irakiten hasitakoan, kendu kanela, gehitu arrautzak, eta eragin su motelean, esnea loditu arte.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena