Errezetak azkenburukoak edo postreak
Lapiko batean, jarri esnea, kanela eta limoi-azalak berotzen, irakin arte. Bien bitartean, nahastu arrautzak, azukrea eta maizena bol batean. Esnea berotzen denean, bota bolera, iragazkitik pasatuta. Nahastu dena bolean, eta bota guztia berriz ere lapikora. Jarri sutan, irakin arte.
Goxoa muntatzeko: jarri azpian esne-gaina, gainean bizkotxo zati bat, busti bizkotxoa mistelarekin, eta bota krema gainetik. Azkenik, bota karamelua kremaren gainean.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa