Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Gasteiztar gutizia
Osagaiak
  • Ardi-esnea
  • Gatzagi tanta batzuk
  • Sagarrak
  • Azukrea
  • Esne-gaina
  • Karamelua
Prestaketa

Egosi ardi-esnea eta utzi epeltzen. Esnea epeldutakoan, bota gatzagi tanta batzuk, banatu katilutan eta utzi hozten.

Bestalde, zuritu sagarrak, kendu barruko zatia, eta jarri lapiko batean egosten, sagarrak desegin arte. Desegindakoan, bota azukrea eta irakin bi minutuan. Irabiatu sagarra irabiagailuarekin, eta utzi hozten.

Dena hozten denean, jarri konpota mamiaren gainean, eta harrotutako esne- gaina konpotaren gainean. Azkenik, bota karamelu pixka bat gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena