Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolatea labean eginda gazta urdinarekin
Osagaiak
  • Txokolatea - 200 g
  • Gurin urtua - 175 g
  • 3 arrautza
  • Azukrea - 50 g
  • Gazta urdina - 150 g
Prestaketa

Hasteko, txokolatea eta gurina urtuko ditugu. Beste ontzi batean arrautzak eta azukrea harrotuko ditugu. Apartsu daudenean, txokolatea eta gurina gaineratuko dizkiegu. Moldetan sartu eta gainean gazta urdina jarri. Labean edukiko ditugu 8 minutuz 189 gradutan. Amaitzeko, karameluarekin apainduko ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena