Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Anana eta banilla kakao saltsan
Osagaiak
  • Ura - 145 ml
  • Azukrea - 100 g
  • Esnegaina - 90 g
  • Kakaoa - 80 g
  • Anana
  • Banilla zotz bat
  • Soja lezitina - 30 g
  • Jarabea egiteko:
  • ura - 300 ml
  • Azukrea - 300 g
Prestaketa

Ontzi batean ura, azukrea eta esnegaina jarri eta irakingo ditugu. Sutatik kendu, kakaoa gehitu eta iragazi.

Beste ontzi batean 300 ml ur eta 300 g azukrerekin jarabea edo ziropa egingo dugu. Anana zuritu eta azalak jarabeari gehituko dizkiogu. 15 minutuz egosten utzi eta ondoren jarabea iragaziko dugu. Anana zatitu eta hutsean ontziratuko dugu, banilla zotzarekin eta jarabearen erdiarekin batera. Ordu betez maria bainuan egosi, 80 gradutan.  Jarabearen beste erdia soja lezitinarekin emultsionatuko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena