Errezetak azkenburukoak edo postreak

Esneari, laranja azal birrindua, azukrea, kanela eta esnegaina bota eta infusiotzen utziko dugu. Sutatik kendu eta hozten utziko dugu. Ogiak bertan sartu eta gutxienez 12 ordu pausatzen utziko ditugu. Ondoren ogiak esnetatik atera, arrautza-irinetatik pasatu eta bi aldetatik frijituko ditugu olio berotan. Paper xurgatzaile batera atera. Karamelatu soplete batekin eta laranja-karameluaz lagunduko ditugu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar