Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Etxeko laranja torradak karameluarekin
Osagaiak
  • Bi ogi-xerra
  • Esnegaina
  • Esne ekologikoa - katilukada bat
  • Azukrea - 50g
  • Laranja erdi baten azala birrinduta
  • Kanela zotz erdia
  • Arrautzak - 2
  • Ekilore olioa
Prestaketa

Esneari, laranja azal birrindua, azukrea, kanela eta esnegaina bota eta infusiotzen utziko dugu. Sutatik kendu eta hozten utziko dugu. Ogiak bertan sartu eta gutxienez 12 ordu pausatzen utziko ditugu. Ondoren ogiak esnetatik atera, arrautza-irinetatik pasatu eta bi aldetatik frijituko ditugu olio berotan. Paper xurgatzaile batera atera. Karamelatu soplete batekin eta laranja-karameluaz lagunduko ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena