Errezetak azkenburukoak edo postreak
Esneari, laranja azal birrindua, azukrea, kanela eta esnegaina bota eta infusiotzen utziko dugu. Sutatik kendu eta hozten utziko dugu. Ogiak bertan sartu eta gutxienez 12 ordu pausatzen utziko ditugu. Ondoren ogiak esnetatik atera, arrautza-irinetatik pasatu eta bi aldetatik frijituko ditugu olio berotan. Paper xurgatzaile batera atera. Karamelatu soplete batekin eta laranja-karameluaz lagunduko ditugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa