Errezetak azkenburukoak edo postreak
Trontza bakoitzari azala kendu eta erdian duen zati gogorra ahizto baten laguntzaz txukun txukun kendu.
Zaratagin bat sutan berotzen jarri, bertara kafe-koilarakada bat gurin gehitu eta gurina urtzen hastean anana zatiak zartaginera gehitu, kafe-koilarakada bat azukrearekin batera.
Gurina eta azukrea erretzean anana karamelizatzea lortuko dugu, orduan ananari buelta eman eta beste aldetik ere minutu exkax batez gorritu. Gauza bera egin gainontzeko 3 zatiekin, aldiko gurina eta azukrea gehituz. Anana guztiak gorrituta ditugunean gorde.
Erabili dugun zartagin berera esnegaina bota eta su bizian pare bat minutuz irakiten eduki. Honekin karamelo saltsa lortuko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa