Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Bideoak


Amaia Diaz de Monasterioguren nutrizionista oñatiarrak hozkailua nola antolatu behar den azaldu du. Maila bakoitzaren tenperaturaren arabera antolatzen du hozkailua. Elikagai bakoitza non eta nola gorde behar den azaldu digu.
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar