Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Bideoak


Txema Pascual okinak ogiaren kontserbazioari buruzko aholkuak eman dizkigu. Kotoizko edo paperezko poltsetan gordetzea eta ogi mamitsuak erostea aholkatzen du. Gainera, edonoiz ogi on bat jan nahi badugu izozkailuan sartzea gomendatzen du denbora luzez kontserbatzeko.
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar