Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Donostiako Rojo y Negro jatetxea bisitatu dugu. Bertako langile den Itsaso Peñak kontatu digunez, bada jatetxean ospe berezi bat duen errazioa: olagarroa erromesko saltsarekin eta txerri paparrarekin.
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Iñaki Gastro influenzerra: ''Naturaltasuna da garrantzitsuena,...
''Ez itxaroteko'' aholkatu die Joseba Larratxe marrazkilariak...
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Iñaki Gastro influenzerra: ''Naturaltasuna da garrantzitsuena,...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa