Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Duela 10 urte zabaldu zuten Zarauzko Xibarta izozkitegia, malekoian. Denbora guzti horretan izozkiak egiten aritu da Xabier Garrastazu. Urte guztian zehar egoten da hau irekita, eta gaurkoan, izozkitegiko produktu eskatuena nola egiten duten erakutsi digu Xabierrek: Xibarta gaileta.
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Iñaki Gastro influenzerra: ''Naturaltasuna da garrantzitsuena,...
''Ez itxaroteko'' aholkatu die Joseba Larratxe marrazkilariak...
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Iñaki Gastro influenzerra: ''Naturaltasuna da garrantzitsuena,...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa