Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Donostiako Bernardo Etxea jatetxera gonbidatu gaitu Gorkak. Han, jatetxean izandako jende ospetsuaren argazkiak erakusteaz gain, behi-isats errezeta ederra prestatu digu.
Burua engainatzea da apnea luzeak egiteko gakoa, Garikoitz...
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Greziako 'Mushaka' edo Frantziako 'Cordon bleu'; Bocadero...
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Iñaki Gastro influenzerra: ''Naturaltasuna da garrantzitsuena,...
Burua engainatzea da apnea luzeak egiteko gakoa, Garikoitz...
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Greziako 'Mushaka' edo Frantziako 'Cordon bleu'; Bocadero...
''Hau Dena'' LPa Katakraken 10 urteak ospatzeko proiektua...
Maialen Arizkorreta: 'Mariren Kobak Trail proba ezberdina...
''Ez itxaroteko'' aholkatu die Joseba Larratxe marrazkilariak...
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Iñaki Gastro influenzerra: ''Naturaltasuna da garrantzitsuena,...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa