• Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Txapel Txin Anderren atzetik dabil Aretxabaletan

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Ambrosio, Ramonen zerbitzura, Getxon

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Ander, Aretxabaletako kanpai-jotzailearekin

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Une gastronomikoa Getxoko Sukamen

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako ganadutegi modernoa

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako ganadutegi modernoa

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Getxon barrena

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Ramon sukaldariekin elkartu da Getxoko merkatuan

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako historia

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako kabina misteriotsua

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Berdelak prestatu ditugu Getxoko sukaldarien txokoan

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako hilerri txikia

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako laguntzaileak saiheskia prestatu du parrillan

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Ramon harrituta gelditu da Getxon prestatu dioten platerarekin

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako sukaldariak onddo-nahaskia prestatu du

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Olentzeroren semeak paellen historia kontatu dio Ramoni, eta munduan barrena egindako bidaien berri eman dio

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Karapaixo bat prestatu dugu Aretxabaletan

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako agurra, mozorroturik

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako agurra, errugbi taldearekin

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako sukaldariak platora sartu dira

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Guztiak sukaldean

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako osagaiak

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Getxoko osagaiak

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Giro ona izan da sukaldarien artean

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaletako taldearen paella

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Getxoko taldearen paella

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Epaileen dastaketa

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Bi paellas

  • Foto: EITB

    X/Y

    Aretxabaleta eta Getxo, aurrez aurre, paella prestatzen Aretxabaleta, txapeldun