Eibarrek bolada ona geldiarazi du Andorraren aurka (0-0)

AGENTZIAK | EITB Media

Armaginak ez dira gai izan jokalari bat gutxiagorekin ordu erdi jokatu duen taldea gainditzeko, Sergio Molinak txartel gorria ikusi ostean.

• Ager Aketxe partidako jokaldi batean. Argazkia: @SDEibar

Ager Aketxe partidako jokaldi batean. Argazkia: @SDEibar

Andorrak, 60. minututik bat gutxiagorekin jokatu duenak Sergio Molinak bigarren txartel horia ikusi ostean, Eibarrek jarraian lortutako bost garaipenen bolada ona moztu du berdinketa batekin Ipuruan.

Eibar - Andorra partidako laburpena

Berdintasuna izan da nagusi partidaren lehen ordu laurdenean. 30. minutuan Sergio Molinak Zidaneri jaurtiketa gogorra egin dio urrutitik eta armaginen atezaina sakon lantzera behartu du. Bakisen jaurtiketak ere langan jo du.

Euskal taldea lehen zatiko azken minutuetan esnatu da, baina ez aurkaria estu hartzeko adina.

Eibarrek indar gehiago erakutsi du atsedenaldiaren ostean eta Andorrako defentsaren gaineko presioa areagotu du.

60. minutuan Sergio Molinari bigarren txartel horia atera dio epaileak eta Andorra hamar jokalarirekin geratu da. Garitanok aulkia mugitu eta Aketxe eta Stoichkov zelaian sartzeko aprobetxatu du erasoan indar gehiago izateko.

Stoichkov izan da, hain zuzen ere, Eibarren aukerarik argiena izan duena 66. minutuan. Driblatu eta jaurti egin du, baina Rattik arriskua eten du luzapen on batekin.

68. minutuan, Nolaskoainek area kanpotik egin du proba eta bere jaurtiketa apur bat desbideratuta atera da. Eibarrek ez du Andorraren gutxiagotasun egoera alferrik galdu nahi izan eta 72.ean Stoichkov berriro saiatu da urruneko jaurtiketa batekin.

Azken minutuetan Eibar jaun eta jabe izan da, 86.ean Aketxeren jaurtiketa batekin eta 88.ean Vadilloren jaurtiketa batekin. Azken aukera, Berrocalena, 93. minutuan, atearen albo batean amaitu da.

0.- Eibar: Luca, Sergio Alvarez, Venancio, Berrocal, Arbilla, Nolaskoain, Matheus (Tejero, 68. min), Corpas (Aketxe, 62. min), Javi Muñoz (Stoichkov, 62. min), Rahmani (Rahmani, 79. min) eta Jon Bautista (Blanco Leschuk, 79. min).

0.- Andorra: Ratti, Alti, Pastor, Mika Marmol, Pampin, Hector (Bover, 70. min), Aguado (Adri, 86. min), Molina, German (Carlos, 86. min), Bakis (Almpanis, 86. min) eta Jacobo Gonzalez (Ivan Gil, 68. min).

Epailea: Daniel Jesus Trujillo. Txartel horia atera die Matheus, Javi Muñoz, Berrocal eta Venancio jokalariei eta Eder Sarabia entrenatzaile bisitariari. Sergio Molina kanporatu du bi txartel hori aterata.