Alaves

Smartbank Liga

Alavesek beste garaipen bat lortu du eta lider hasi du jardunaldia (1-0)

I. G. | EITB MEDIA

Arabarrek Xeber Alkainen definizio on batekin aurkitu dute saria, Luis Riojaren pase on baten ondoren, atezaina gaindituz.

• Jugadores del Alavés celebrando el gol

Jugadores del Alavés celebrando el gol. Imagen: @Alaves

Xeber Alkainek SmartBank Ligako bigarren jardunaldian sartutako gol batek lider jarri du Alaves, Mirandesi 1-0 irabazi ostean, eta bigarren garaipena jarraian lortu du.

Luis Riojak euskal muturrarekin bat egin du atsedenaldiaren atarian, partidako gol bakarra sartzeko. Luis Garcia Plazaren taldea izan da norgehiagokaren jabe minutuak aurrera joan ahala.

Juanlu Sanchezek 27. minutuan izan du aukerarik argiena, baina ezin izan du ondo kontrolatu gaueko lehena egiteko.

Alavesek erreakzionatu egin du eta saria Xeber Alkainen gol on batekin (1-0) aurkitu du, Ramon Juan atezaina gaindituta Luis Riojaren pase on bati esker.

Atsedenaldiaren ostean, arabarrek pazientzia handiagoa erakutsi dute baloiarekin eta errenta handitzeko aukera izan dute lehen minutuetan. Jon Guridik buruz eman zion baloia Nahuel Tenagliari, eta argentinarrak zutoinean jo du baloia.

Gaueko lehen txalo zaparrada Manu Garcia arabar taldeko jokalari ohiak jaso du.

Miguel De la Fuentek zutoinarekin topo egin du 70. minutuan, Salva Sevillaren pase baten ondoren.

Gauza bera gertatu zitzaion Jon Guridiri gerora egurrarekin topo egin duen ekintzan, eta ezin izan du bigarrena sartu Alavesen markagailurako.

1 - Alaves: Sivera; Tenaglia, Abqar, Maras, Javi Lopez (Duarte, 73. min); Sedlar, Salva Sevilla, Guridi (Moya, min.88); Luis Rioja (Jason, 80. min), Alkain (Abde, 80. min) eta Miguel (Sylla, 73. min).

0 - Mirandes: Ramon; Raul Parra, Alex Martín, Michelis, Salinas; Juanlu (Jofre, 65. min), Prados, Rey (Manu, 65. min); Nico Serrano, Lopez eta Raul.

Gola: 1-0, 43. min: Alkain.