Faktoria
Estuasuneko sukaldaritza
Garazi Urdanpilleta | EITb Media
Iker Markinez sukaldariak tipula aukeratu du bizitza osorako elikagai gisa. Entzun proposatu dizkigun errezetak!
Tipulak
Informazio gehiago (2)
Jolasa proposatu diogu Iker Markinezi, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldariari "Faktoria"n. Zein elikagai aukeratuko zenuke bizitza osoan, egunero, otordu guztietan jateko? Oinarrizko bi osagai, irina eta arrautza, ere erabil ditzakegula kontuan hartuta, tipula izan da Markinezek aukeratu duen elikagaia, aukera emango digulako bai pixxak, nahaskiak edo tipula zopa bera ere egiteko!
Errezeta
-Moztu bi tipula juliana eran, fin-fin. Olio txorrotada batekin eta gaztarekin erregosi (olio gutxi). Karamelizatu.
-Beste bi tipula egosten jarri lapiko handi batean egosten.
-40 minutuz erregosi tipula, eta ondoren, tipula salda osoa, ur eta guzti, bota erregosiaren gainean.
-Irakin beste 10-15 minutuz.
-Grazi pixka bat emateko. Ogia xigortu pixka bat labean. Gazta jarri gainean, gratinatu labean, eta zopari gehitu.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/04/18
Baipasa 37:00
2024/04/18
Faktoria magazina 173:59
2024/04/18
Argi Ibili 115:41
2024/04/17
Ekosfera 58:10
2024/04/17
Arratsean 40:07
2024/04/17
zidorrean 52:54
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa