Amarauna
Gastronomiaz Dani Lasa
Zekor, arkume,zerriki okela eztenean sartu eta bueltaka-bueltaka erretzen da burruntzian. Aintzinako sukaldaritza teknika da, mundu osoan zabaldua. Euskal Herrian ere erabiltzen da jatexe batzuetan.
Zikiroa erretzen herriko plazan
Informazio gehiago (2)
Beasainen egingo dute urriaren 27an, Euskal Herriko Burruntzi txapelketa. Horri lotuta, sukaldaritzan zaharrenetakoa den teknikari buruz aritu gara Dani Lasa eta Xabier Zabaleta sukaldariekin. Burruntzian erretako okela ona ateratzeko, eztenaren kalitatea da inportantea, baina horrekin batera, baita sutarako distantzia ere, eta denbora. Gero, sukaldari bakoitzak bere nahasteak botatzen dizkio okelari.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/04/25
Arratsean 39:13
2024/04/25
zidorrean 56:08
2024/04/25
Arratsean 53:12
2024/04/25
Mezularia 66:46
2024/04/25
Baipasa 175:25
2024/04/25
Arratsean 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa